MMcodes Proces

MMcodes Proces

Wij bouwen websites op uw gewenste maat, samen bespreken wij wat er nodig en hoe wij het doen. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. 

Wij bouwen business website, webshop, blogs, portfolio website en meer waar u naar wenst. 

Proces

Wij bouwen websites op uw gewenste maat, samen bespreken wij wat er nodig en hoe wij het doen. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Wij bouwen business website, webshop, blogs, portfolio website en meer waar u naar wenst.

1.Bespreking

De eerste stap is het beginnen met het bedenken van hoe de website eruit gaat zien wij gaan u wat vragen stellen die zullen helpen met het bedenken van de vormgeving van de website zo weten wij ook waar wij moeten beginnen. 

2.Design

Daarna gaan we beginnen met het maken van een mooie design voor de website dat is belangrijk om vooraf te laten zien hoe de website eruit komt te zien. Na het maken van een design laten we het eerst zien natuurlijk kunt u zeggen of er nog wat verandert moet worden zodat we een goedgekeurde webdesign hebben. 

3.Website

Als derde stap gaan we beginnen met het maken van de website, tijdens het proces krijgt u natuurlijk de voortgang te zien indien u het niet er mee eens bent passen wij het aan. 

4.Levering

De laatste stap is het opleveren van de website. De website is klaar voor gebruik maar kan nog niet op het het internet gevonden worden of gezien, wanner alles is geregeld en u groenlicht geeft zetten we de website online.

Onderhoud

Als u wilt blijven we in contact om de groei van u bedrijf bij te houden.  Elke website heeft onderhoud nodig vooral als uw organisatie een snelle groei krijgt daarom staan wij klaar om u te helpen.

 

error: Content is protected !!